Π. Τσαπανίδου: Από το κανάλι Μαρινάκη στο κανάλι Σαββίδη;

Το βράδυ της Παρασκευής, η είδηση της αποχώρησης της Πόπης Τσαπανίδου από το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσε αίσθηση. Η επιτυχημένη δημοσιογράφος είχε αναλάβει χρέη διευθύντριας, πριν από περίπου τέσσερις μήνες, ενώ βρισκόταν στο στενό κύκλο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού  σε όλες τις διαπραγματεύσεις για το κανάλι.

Λίγα 24ώρα μετά, δημοσιεύματα την θέλουν να συζητά ήδη με τον Ιβάν Σαββίδη. Eίναι γνωστό ότι στελέχη του Open είχαν πλησιάσει την παρουσιάστρια, πριν ανακοινωθεί η συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οπότε ίσως τώρα το έδαφος να είναι πιο πρόσφορο για μία νέα συμμαχία.

Πληροφορίες την θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση, όμως, και από τον Σκάι, ένα τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο συνεργάστηκε για πολλά χρόνια. Η Πόπη Τσπαπανίδου, όπως γίνεται αντιληπτό, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού τοπίου και είναι καθαρά δική της απόφαση το αν θα πάρει το ρίσκο να αναλάβει ένα νέο ρόλο στα μέσα της σεζόν, ή θα κάνει την απαιτούμενη υπομονή για του χρόνου. Άλλωστε, η ίδια έχει αποδείξει ότι δεν αρέσκεται στις βιαστικές κινήσεις.

Πηγή: reader

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More