Ρόδος: Στόχος εμπρηστών έγινε στέλεχος της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου

Αστυνομία και Πυροσβεστική ερευνούν με μεγάλη προσοχή την εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης με στόχους τρία οχήματα σε πάρκινγκ στην ευρύτερη περιοχή του Ροδινιού στην Ρόδο, καθώς ανήκουν σε στέλεχος της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου και συγγενείς του.

Ήταν 3:30 τα ξημερώματα, όταν τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο παραδόθηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα, παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, να καταστραφούν ολοσχερώς μέσα σε λίγα λεπτά τα αυτοκίνητα του στελέχους της Κ.Υ.Δ. και της πεθεράς του και να υποστεί εκτεταμένες ζημιές το αυτοκίνητο της συζύγου του.

Η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη και ερευνάται από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ωστόσο είναι πολλές οι ενδείξεις που κάνουν λόγο για εμπρησμό και γι’ αυτό ενεπλάκη στις έρευνες και η Ασφάλεια. Μάλιστα, σύμφωνα με την «δημοκρατική», οι υποψίες στρέφονται σε συγκεκριμένο άτομο.

Πηγή: protothema.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More