Σάλος με το ρεπορτάζ της Thesstoday για την 94χρονη που της έκοψαν το ρεύμα ενώ δεν είχε οφειλές (VIDEO)

Σάλος έχει προκληθεί με το ρεπορτάζ της Thesstoday σχετικά με την διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε 94χρονη γυναίκα που δεν έχει οφειλές, στη Καλαμαριά.

Μιλώντας στο Open TV ο δικηγόρος της ηλικιωμένης, Αλέξης Ντουμιάς, δήλωσε: «Χθες το πρωί που έκοψαν το ρεύμα στην 94χρονη, κατευθείαν πήρε τηλέφωνο στην υπηρεσία. Μένει μόνη της, έχει κινητικά προβλήματα, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Ανιψιός της πήγε στον οικείο ΔΕΔΔΗΕ κι έλαβε την απάντηση ότι δεν έχει καταθέσει ένα έγγραφο, ένα πιστοποιητικό.

Η κυρία αυτή πληρώνει κάθε μήνα τις οφειλές της, πληρώνει με πάγια εντολή. Αφού πήγε ο ανιψιός της, τους είπε ότι θα τους φέρει αύριο (σ.σ.: σήμερα) το πιστοποιητικό, όμως του είπαν «φέρε το πιστοποιητικό και θα το συνδέσουμε μετά»…

Είχε πάει σε ιδιωτικό πάροχο και της είχε αποστείλει ο ΔΕΔΔΗΕ επιστολή προ επταμήνου ότι χρειάζεται πράγματι αυτό το έγγραφο. Σήμερα με το που ανοίξει το κατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ θα προσκομίσουμε το έγγραφο κι ευελπιστούμε να γίνουν άμεσα οι ενέργειες αποκατάστασης γιατί της μαγειρεύουν οι γείτονες για να φάει και της ζεσταίνουν νερό…»

Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Thesstoday.gr 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More