Σαλάχ για Ουάρντα: “Χρειάζεται θεραπεία”

Ο ταλαντούχος επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε στο CNN για το σκάνδαλο που είχε δημιουργήσει ο παίκτης του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα.

Ο σταρ της Εθνικής Αιγύπτου, Μοχάμεντ Σαλάχ, στην συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν είχε ρόλο στην επιστροφή του Ουάρντα στην Εθνική, ενώ τόνισε πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση!

«Δεν είχα κανένα ρόλο στην επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα. Δεν είμαι ο ηγέτης της ομάδας ή ο προπονητής, πιστέψτε με πως δεν είμαι τόσο δυνατός για να αλλάζω πράγματα» είπε αρχικά.

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτά τα πράγματα συνέβησαν στο παρελθόν και συνέβησαν και τώρα. Για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα γίνουν όμως ξανά, χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση», είπε ο Σαλάχ, αναφερόμενος στον Ουάρντα.

Το ρεπορτάζ του αμερικάνικου CNN έδωσε πολύ μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης με τον Σαλάχ να έρχεται σε φανερά δύσκολη θέση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More