Σαλπάρουν από σήμερα τα Καραβάκια στο Θερμαϊκό

Ξεκινούν από σήμερα τις βόλτες τους στο Θερμαϊκό τα Καραβάκια, καλωσορίζοντας το Μάη με τον πιο όμορφο τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας karavakia: 

Πρωτομαγιά, σαλπάρουμε και φέτος! Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο “Κωσταντής” ανοίγει πανιά 1η του Μάη.

Αποχαιρετάμε το χειμώνα που μας πέρασε, καλωσορίζουμε την άνοιξη του 2019 και με πλώρη τον “Κωσταντή” σας περιμένουμε όλους την Πρωτομαγιά να πιάσουμε τον Μάη στη θάλασσα και να ζήσουμε μαζί στιγμές χαλάρωσης στα φιλόξενα νερά του Θερμαικού κόλπου έως τα τέλη Οκτώβρη.

Απώτερος σκοπός της εταιρίας μας είναι η άμεση, άνετη και άριστη εξυπηρέτησή σας. Υποσχόμαστε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια, πως για άλλη μία χρονιά θα είμαστε δίπλα σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια στα δρομολόγιά μας (από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες). Να σας υπενθυμίσουμε φυσικά το γνωστό info point στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθώς και το 12ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε απορία – ερώτηση σας.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τους συμπολίτες μας όσο και τους επισκέπτες της όμορφης πόλης μας, για την αγάπη και την προτίμησή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More