Σερβιτόρα έφτυσε στο πρόσωπο τον γιο του Τραμπ -Τι λέει ο Έλληνας ιδιοκτήτης του μπαρ

Αντιμέτωπος με εργαζόμενη σε κοκτέιλ μπαρ στο Σικάγο ήρθε ο Ερικ Τραμπ, γιος του Αμερικανού προέδρου, η οποία και τον έφτυσε.

«Ηταν αηδιαστικό και προέρχεται από κάποιον που ξεκάθαρα έχει ψυχολογικά προβλήματα» δήλωσε ο γιος του Ντόνταλντ Τραμπ, Ερικ. Η σερβιτόρα που έφτυσε τον Ερικ Τραμπ, τέθηκε άμεσα υπό κράτηση από τις μυστικές υπηρεσίες και στη συνέχεια τέθηκε σε αργία από την εταιρία που την απασχολούσε.


Αναφερόμενη στο θέμα η δήμαρχος της πόλης του Σικάγο, Λόρι Λάιτφουτ, καταδίκασε την ενέργεια του εργαζόμενου και ανέφερε για τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ πως ήταν «πολύ γενναιόδωρο» από μέρους του να μην κάνει μήνυση για το περιστατικό.

«Ξεπερνάς το όριο όταν επιτίθεσαι σε κάποιον. Κανένας δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Κανένας» σημείωσε η δήμαρχος του Σικάγο σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το περιστατικό. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η επίθεση στον Ερικ Τραμπ έλαβε χώρα την Τετάρτη το βράδυ στο κοκτέιλ μπαρ του Σικάγο.

Ο Νικ Κοκονάς και η παλιά… βεντέτα με τους Τραμπ

Ο Νίκ Κοκονάς, ιδιοκτήτης του μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό με τον Ερικ Τραμπ απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε είχε προσκαλέσει παίκτες αμερικανικού ποδοσφαίρου στο εστιατόριό του έπειτα από την επίσκεψη των τελευταίων στο Λευκό Οίκο, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος τους προσέφερε fast food. «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ποδόσφαιρο. Αλλά προσκαλώ προσωπικά την ομαα και τους προπονητές στο Σικάγο για να βιώσουν ένα πραγματικό δείπνο όπως θα έπρεπε να είναι» έγραφε τότε, στηλιτεύοντας την κίνηση του Τραμπ να προσφέρει στους παίκτες μπέργκερ.

Ωστόσο, αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης ήταν κατηγορηματικός. «Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως κανείς πελάτης δεν πρέπει να παθαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μιλήσαμε με τον εργαζόμενο, αλλά η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας το έκανε. Στο μεταξύ, την θέσαμε σε διαθεσιμότητα» δήλωσε ο Κοκονάς και οι επιχειρηματίες που έχουν από κοινού την ιδιοκτησία του καταστήματος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More