Σε εξέλιξη η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με επιχειρηματίες από τη Β. Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργού με επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ελλάδα με θέμα οι «Οι αναπτυξιακές προοπτικές των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών», στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε πρόσκληση στους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στην ελληνική αποστολή. Το ταξίδι αυτό όμως έχει διχάσει την επιχειρηματική κοινότητα καθώς το Βιοτεχνικό και το Επαγγελματικό, εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες αρνούνται να συμμετάσχουν.

Στην συνάντηση συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και σημαντικοί επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων είναι ο πρόεδρος του ΣΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, ο πρόεδρος του ΟΛΘ, Σωτήρης Θεοφάνης, ο πρόεδρος της ΑΖΚ, Κυριάκος Λουφάκης, ο Ευάγγελος Γεροβασιλείου, ο Άγγελος Ιατρίδης (Κτήμα Αλφα), ο Στέφανος Τζιρίτης (ISOMAT), η Μαίρη Χατζάκου (ΜΕΒΓΑΛ), ο Ανέστης Γεωργουδάκης (New Age), ο Γιώργος Καλανδρέας (Τηλεματική), ο Κώστας Παπακωνσταντίνου (ΓΕΩΤΕΚ), Νίκος Δαστερίδης (Dasteri), ενώ τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε η ΥΜΑ-Θ Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Οι επιχειρηματίες ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να τους εξηγήσει τι ακριβώς αλλάζει με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More