Σιμόπουλος: «Το Υπερταμείο έχει ευθύνες για τη δυσλειτουργία της Κ.Α.Θ.»

Δήλωση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Στράτου Σιμόπουλου, με τίτλο “Το Υπερταμείο έχει ευθύνες για τη δυσλειτουργία της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης”.

Παρακάτω η δήλωση:

“Ενώνω και προσωπικά τη φωνή μου με τη κραυγή αγωνίας των εμπόρων της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης και των συνεργαζόμενων μαζί τους επαγγελματιών (μεταφορείς, παραγωγοί, πωλητές λαϊκών αγορών), οι οποίοι αντιμετωπίζονται «εχθρικά» από την διοίκηση της, διορισμένης από το Υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ), Κ.Α.Θ.

Σε μία εποχή που η κυβέρνηση δίνει μάχη με συγκεκριμένα μέτρα για την στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, η διοίκηση της Κ.Α.Θ. αδυνατεί να συνεργασθεί στοιχειωδώς μαζί τους, παίρνοντας αυθαίρετες αποφάσεις.

Η συρρίκνωση αντί για διεύρυνση του ωραρίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και η αύξηση των τελών εισόδου για τα μεταφορικά μέσα αποτελούν δύο ενδεικτικά στοιχεία αυτής της αδυναμίας συνεργασίας.

Καλώ την διοίκηση του Υπερταμείου και προσωπικά την διευθύνουσα σύμβουλο κ.Ουρανία Αικατερινάρη να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More