Σκέτο «Μακεδονία» στις μπλούζες της Εθνικής βόλεϊ της Βόρειας Μακεδονίας

Το όνομα «Μακεδονία» αναγράφεται στις εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας βόλεϊ της Βόρειας Μακεδονίας, όπως φαίνεται και στο promo video της ομοσπονδίας ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το ευρωπαϊκό βόλεϊ θα συναντηθεί από τις 13 ως τις 29 Σεπτεμβρίου, με τη γειτονική χώρα να υποπίπτει σε ολίσθημα, που παρουσιάστηκε μάλιστα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Κατά την παρουσίαση βίντεο από την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της διοργάνωσης παρατηρείται ότι οι φανέλες και οι μπλούζες της Εθνικής της Βόρειας Μακεδονίας αναγράφουν σκέτο το όνομα «Μακεδονία», συγκεκριμένα «Volleyball Team Macedonia». Αυτό μάλιστα γίνεται ενώ η επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook αναφέρεται ως «Ομοσπονδία Βόλεϊ της Μακεδονίας» (Одбојкарска федерација на Македонија).

Μάλιστα, ο γεωγραφικός προσδιορισμός λείπει κι από το δημοσίευμα στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας βόλεϊ, αναφορικά με την προπόνηση των παικτών της ομάδας, μέλος του προπονητικού επιτελείου της οποίας αποτελεί και ο Σέρβος προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ράτκο Παβλίσεβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More