ΣΟΚ: Κατέρρευσε προπονητής στο γήπεδο (VIDEO)

Ο προπονητής της Ντινάμο Βουκουρεστίου, Eugen Neagoe, κατέρρευσε στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια χθεσινού αγώνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο 51χρονος τεχνικός λιποθύμησε και υπήρξε άμεση κινητοποίηση. Ένα μέλος της προπονητικής ομάδας έτρεξε δίπλα του και προσπάθησε να του δώσει λίγο νερό, ενώ ο αρχηγός της Ντινάμο φώναζε στο ιατρικό προσωπικό να τον βοηθήσει.

Ο αμυντικός Mihai Popescu κρατούσε το κεφάλι του σοκαρισμένος καθώς ο προπονητής του μεταφερόταν στο ασθενοφόρο με φορείο, ενώ ένα ακόμη μέλος του προπονητικού τιμ ξέσπασε σε λυγμούς.

Τα ρουμανικά ΜΜΕ μετέδωσαν λίγο αργότερα πως ο Νεαγκόε ανέκτησε τις αισθήσεις του και είχε επικοινωνία με τους γιατρούς, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Πριν από τρία χρόνια ο παίκτης της ομάδας Patrick Ekeng λιποθύμησε κατά τη διάρκεια αγώνα λόγω καρδιακού επεισοδίου και έχασε τη ζωή του.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More