Στήριξη Μητσοτάκη σε Σπηλιόπουλο

Τη στήριξη στο πρόσωπο του Τάσου Σπηλιόπουλου σηματοδοτεί το χτεσινό τετ-α-τετ στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Διοικούσας της ΝΔ. Αυτό δείχνει τόσο η μεγάλη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκεσε σχεδόν 45 λεπτά, αλλά και η συμφωνία που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών για την πορεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε σε όλους τους τόνους τη σημασία που έχει γι΄αυτόν η Θεσσαλονίκη και ο κομματικός μηχανισμός ενώ φέρεται να στήριξε απόλυτα τις σκέψεις που έχει ο πρόεδρος της Διοικούσας για αλλαγές προσώπων στο ανώτατο κομματικό όργανο, καθώς κάποιοι γαλάζιοι έχουν ήδη αναλάβει άλλα πόστα.

Από τη μεριά του ο κ. Σπηλιόπουλος τον διαβεβαίωσε ότι το κόμμα στη Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει τον κρίσιμο ενδιάμεσο κρίκο για την προώθηση της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της μεταφοράς των απόψεων της κοινωνίας προς την κυβερνητική και κρατική μηχανή.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν το επόμενο διάστημα υπάρξουν αλλαγές στη γαλάζια Διοικούσα της Θεσσαλονίκης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι παρά τη φημολογία ο πρώην υφυπουργός παραμένει στη θέση του και θεωρείται μάλιστα και ενισχυμένος…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More