Στην ΕΡΤ “κλειδώνουν” οι αγώνες του ΠΑΟΚ – Τι είπε ο Χ. Γιαννούλης

Ολοκληρώνεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η μεγάλη συμφωνία της ΕΡΤ με τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του “Δικεφάλου”, με τον Χρήστο Γιαννούλη να εκφράζει την ικανοποίηση του για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο κ. Γιαννούλης αναφέρει πως η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ έχει “κλειδώσει”, καλωσορίζοντας τον “Δικέφαλο” στην κρατική τηλεόραση.

“Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ της πόλης μας της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια θα φιλοξενηθεί στην φιλόξενη συχνότητα όλων των Ελλήνων στην ΕΡΤ.

Εκφράζω την μέγιστη χαρά και ικανοποίηση μου για την συμφωνία που έχει επιτευχθεί καθώς θα είναι αμοιβαία επωφελής και βρίσκει σύμφωνους την συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων της ΕΡΤ γεγονός που είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά ως μέλος της οικογένειας της επί 25 χρόνια.

ΠΑΟΚ καλώς ήρθες στην Εθνική Δημόσια ανοιχτή τηλεόραση και ευχές για νέο νταμπλ!”, αναφέρει χαρακτηριστικά μέσα από δήλωσή του ο Χρήστος Γιαννούλης.

Θυμίζουμε πως στις 12 το βράδυ της Τετάρτης εξέπνευσε η προθεσμία που είχε η Nova προκειμένου να “απαντήσει” την προσφορά της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, με τους “ασπρόμαυρους” να “μετακομίζουν” -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην κρατική τηλεόραση για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More