Στη Θεσσαλονίκη ο Βαρουφάκης: Έκοψε την πίτα του ΜέΡΑ25 – Πού “έπεσε” το φλουρί

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, που όπως είχε πει παλιότερα αποτελούν και την έδρα του.

Τα γραφεία του ΜέΡΑ25 στην οδό Λέοντος Σοφού 6, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ήταν από νωρίς το μεσημέρι ασφυκτικά γεμάτα από φίλους και στελέχη, που παραβρέθηκαν για να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Την πίτα έκοψε ο κ. Βαρουφάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έκοψε κομμάτια για τους θεσμούς που πλέον αποχωρούν από την Ελλάδα, για τη Θεσσαλονίκη, για τα θύματα της κρίσης, για το γραφείο της Θεσσαλονίκης, αλλά και για τον Τζούλιαν Ασάνζ, τον ιδρυτή των Wikileaks.

Το φλουρί τελικά έπεσε στο κομμάτι της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, που για το 2020 αποδεικνύεται τυχερή.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην Β΄ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, καθώς επίσης και το στέλεχος του ΜέΡΑ25, Βασίλης Ρόκκος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More