Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα μιλήσει σε εκδήλωση, που διοργανώνει η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, με θέμα: «Πολιτικές & οικονομικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη και ώρα 18:30, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στον χώρο της ΔΕΘ.

Στην εκδήλωση θα γίνουν ακόμη οι εξής παρεμβάσεις:

-”Οι Θέσεις του ΚΚΕ ενάντια στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και στο άγριο χαράτσωμα των λαϊκών νοικοκυριών”. – Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-”Πάλη ενάντια στους αντιδραστικούς περιορισμούς στην συνδικαλιστική δράση και στο απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων”. – Νίκος Χριστάνης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

-”Δημόσια Δωρεάν Υγεία – Δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας” – Ελένη Μπακιρλή, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-”Τουρισμός: Κοινωνικό δικαίωμα για τους πολλούς ή πανάκριβο εμπόρευμα για λίγους, με σκλάβους τους εργαζόμενους;” – Στέλλα Καινουργιάκη, μέλος ΤΓ της Τ.Ο. Εμπορίου – Υπηρεσιών της Ο.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-”Ανάπτυξη και υποδομές για το λαό ή για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;” – Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-”1,5 χρόνος από τη μεγάλη διακοπή νερού της ΕΥΑΘ. Εξελίξεις και ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα” – Βασίλης Μπαλτίκας, στέλεχος του ΚΚΕ, ομάδα οικονομίας της Ο.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-”Κυβερνητική πολιτική στην παιδεία: Σε ευθεία αντίθεση με τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προσδοκίες” – Γιάννης Δελής, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα του κ. Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, 13/9:

Στις 10:00 θα επισκεφθεί το κεντρικό κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς (Τσιμισκή 132 & Εθνικής Αμύνης) στη Θεσσαλονίκη και θα μιλήσει με εργαζόμενους.

Στις 12:00 θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO, στην αίθουσα του ΔΣ της ΔΕΘ.

Στις 18:00 θα συναντηθεί με το ΔΣ του Συλλόγου Επιστημονικού – Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΣΕΥΠ-ΠΦΥ) Βορείου Ελλάδος.

Στις 22:00 θα μιλήσει στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Το πρόγραμμα του κ. Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, 14/9:

Στις 09:30 ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με το νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More