Στις 12 Iανουαρίου η 15η αγωνιστική της Super League

Το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική της Super League, η οποία αναβλήθηκε, λόγω της επίθεσης από αγνώστους που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος.Αυτή είναι η απόφαση που έλαβε σήμερα (28/12) το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, το οποίο αποφάσισε επίσης η 16η αγωνιστική, η οποία είχε οριστεί για το τριήμερο 12-14/1 και με την οποία αρχίζει ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος, να μετατεθεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου. Αυτή η πρόταση, την οποία στήριξε η Nova, αλλά και η ΕΡΤ, επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία, καθώς συγκέντρωσε την προτίμηση 13 ομάδων, την ώρα που Ολυμπιακός, Άρης και Πανιώνιος τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής της 16ης αγωνιστικής το τριήμερο 12-14/1 και της τέλεσης των αναμετρήσεων της 15ης ημέρας εμβόλιμα σε άλλη ημερομηνία.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More