Στους 88 φτάνουν τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, καθώς, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε η 42χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του ΚΑΤ, αφού υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα που είχε υποστεί κατά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Χθες, είχε γνωστοποιηθεί ότι η ιατροδικαστική έρευνα επί των σορών που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών έχει ολοκληρωθεί και αφορούσε 86 σορούς. Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο 62χρονος, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, άφησε την τελευταία του πνοή, ανεβαίζοντας τον αριθμότων θυμάτων στους 87.
Η διαδικασία ταυτοποίησης των νεκρών θα συνεχιστεί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας.
Στο μεταξύ, άλλοι εννέα εγκαυματίες νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Αττική. Συνολικά 46 ενήλικες παραμένουν στα νοσοκομεία, ενώ δύο παιδιά παραμένουν νοσηλευόμενα στο Αγία Σοφία. Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση τα παιδιά δεν διατρέχουν κίνδυνο.