Στο κέντρο που τραγουδούσε η Πάολα εγκλωβίστηκαν από την πλημμύρα – Απίστευτες σκηνές στην Αχαΐα

Απίστευτες σκηνές σε νυχτερινό κέντρο στην Αχαΐα το οποίο πλημμύρισε χθες κατά τη διάρκεια των καταρρακτωδών βροχών ενώ στη σκηνή ήταν η Πάολα.

Όπως έγινε γνωστό εκατοντάδες άτομα εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης στο Δρέπανο Αχαΐας λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου. Οι εκατοντάδες πελάτες του νυχτερινού κέντρου, που παρακολουθούσαν συναυλία της διάσημης λαϊκής τραγουδίστρια, απεγκλωβίστηκαν από την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr η επιχείρηση απεγκλωβισμού είχε ολοκληρωθεί ως τις 06:00. Αν και τα νερά είχαν αρχίσει να εισβάλλουν στο κέντρο, πολλοί πελάτες δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και με τα κινητά τους τηλέφωνα κατέγραφαν την Πάολα στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου να τραγουδάει απτόητη. Κάποιοι είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν στις καρέκλες ενώ τα νερά της βροχής έπεφταν από την οροφή.

Σε μερικά πλάνα η βροχή πέφτει με τέτοια ένταση που δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι οι σκηνές διαδραματίζονται σε κλειστό χώρο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More