Στρ. Σιμόπουλος: Επείγουσα ανάγκη να διασωθεί η Εγνατία Οδός ΑΕ

Την Εγνατία ΑΕ επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσιών Έργων και υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Σιμόπουλος συζήτησε με τους εργαζομένους θέματα στα οποία περιλαμβάνονται, η εποπτεία της παραχώρησης του οδικού άξονα της Εγνατίας, η ανάληψη όλου του έργου της οδικής ασφάλειας στην χώρα και η εποπτεία εφαρμογής του ηλεκτρονικού διοδίου.

“Να σημειωθεί ότι ενώ η χώρα είχε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο, η κυβέρνηση και ειδικά ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης βιάστηκε πριν λίγες ημέρες να τοποθετήσει τον κ. Αθανάσιο Σχίζα στην «χηρεύουσα» θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ.

Θυμίζω ότι ο κ. Σχίζας ήταν διευθύνων σύμβουλος στη ΓΑΙΟΣΕ και «πρωταγωνίστησε» στο θέμα της σύμβασης παραχώρησης του Θριάσειου πεδίου” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Σιμόπουλος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More