Συγκέντρωση και πορεία εκπαιδευτικών – φοιτητών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Συγκέντρωση και πορεία κατά του νομοσχεδίου που φέρνει αλλαγές στην εκπαίδευση, των ανέτοιμων σχολείων, αλλά και την κατάργηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και τη μαγνητοσκόπηση του μαθήματος πραγματοποιείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Στη πορεία συμμετέχουν μέλη της Σ.Ε.Π.Ε. & ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έλαβε χώρα στο Άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ η πορεία θα κατευθυνθεί και θα ολοκληρωθεί στο ΥΜΑΘ.

Η σχετική ανακοίνωση τους:

-ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ του αντιδραστικού αναχρονιστικού αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου

-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ και η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τη μαγνητοσκόπηση του μαθήματος στις σχολικές τάξεις!

-Την εξασφάλιση των όρων και των προϋποθέσεων για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών (μονιμοποίηση και νέες προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας σχολείων, μείωση αριθμού μαθητών/τμήμα κ.ά.)

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για ένα σχολείο Λεύτερο και Δημοκρατικό, Δημόσιο και Δωρεάν, Ανοικτό για όλους όσους ζουν σ’ αυτό τον τόπο. Το σχολείο των όλων, των ίσων, των διαφορετικών, με βάση τις ανάγκες και τα δικαιώματα μαθητών, εκπαιδευτικών και κοινωνικής πλειοψηφίας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More