Συγκέντρωση στα δικαστήρια για τη ΒΙΟΜΕ (ΦΩΤΟ-video)

Συγκέντρωση κατά του πλειστηριασμού οικοπέδων της ΒΙΟΜΕ πραγματοποιούν για άλλη μία φορά αυτή την ώρα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι στην συνεργατική ΒΙΟ.ΜΕ, με στόχο να “καταφέρουν να σταματήσουν τους πλειστηριασμούς που σκοπό έχουν την παρεμπόδιση στη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου.”

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή

Ο εργαζόμενος της ΒΙΟΜΕ, Σπύρος Σγουρός δήλωσε πως: “Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στα δικαστήρια σε μια προσπάθεια να μπλοκάρουμε τη διαδικασία ξεπουλήματος της ΒΙΟΜΕ. Σήμερα είναι ο τελευταίος πλειστηριασμός για τα οικόπεδα της μητρικής εταιρίας που προσπαθούν να διαλύσουν το εργοστάσιο. Εμείς συνεχίζουμε να αντιδρούμε σε αυτόν τον πλειστηριασμό που είναι το 1/5. Στο εργοστάσιο παράγουμε 6 χρόνια και είναι πλήρως λειτουργικό. Είναι ένας χώρος που παράγει εισοδήματα σε εργαζόμενους και που παράγει προϊόντα”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:
“Το πιθανότερο είναι πως ούτε και σήμερα θα υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος λόγω της τιμής και της γενικότερης κατάστασης. Αν δεν υπάρξει μια λύση, μια απόφαση τότε αυτός ο χώρος θα γίνει μπάζα και παλιοσίδερα”.

Η τιμή του ξεκίνησε από 30 εκ., έχει φτάσει στα 15 εκ. και συνεχώς μειώνεται.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More