Συκιές: Συνελήφθησαν 9 άτομα για αγοραπωλησίες ναρκωτικών – Ένας ανήλικος μεταξύ αυτών

Εννέα άτομα συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στις Συκιές για αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών, εκ των οποίων οι τρεις ήταν διακινητές, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ένας ανήλικος.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, παρατηρήθηκε 17χρονος αλλοδαπός να συναλλάσσεται με έξι άτομα λαμβάνοντας χρήματα, τα οποία παρέδιδε στη συνέχεια σε 21χρονο αλλοδαπό συνεργό του, ενώ ο έτερος συνεργός (51χρονος ημεδαπός), παρέμενε κοντά στο σημείο όπου απέκρυπταν μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης, επιτηρώντας το χώρο.

Από το σημείο που χρησιμοποιούταν ως χώρος απόκρυψης, καθώς και από τις κατοχές των έτερων έξι (6) ατόμων που προμηθεύτηκαν από τους παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (29) μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης,
  • (1) ξύλινη ράβδος,
  • (1) ζυγαριά ακριβείας,
  • ενώ στην κατοχή του 21χρονου και του 17χρονου βρέθηκαν επιπλέον, το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More