Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα, από τα οποία τρία ως προσωρινά υπεύθυνοι του καταστήματος και πέντε ως θαμώνες – παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ συγκατηγορούμενος τους είναι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε πέντε εκ των οποίων απεικονίζονταν τη στιγμή του ελέγχου παράνομο τυχερό παίγνιο, ενώ ο έλεγχός τους γίνονταν από πλήρη ηλεκτρονικό υπολογιστή και κεντρικές μονάδες (servers).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις κεντρικές μονάδες (servers) και 340 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More