Συνανατήθηκαν Νοτοπούλου-Ζέρβας – Τι είπαν, θα συνεργαστούν;

Συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα είχε η Κατερίνα Νοτοπούλου, συζητώντας την προοπτική συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “Η Θεσσαλονίκη προχωράει Μαζί. Η Θεσσαλονίκη πάει μόνο μπροστά”.

Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Νοτοπούλου σε ανάρτησή της στο facebook:

“Συναντηθήκαμε σήμερα με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Συζητήσαμε τις προοπτικές συμπόρευσης εντός του δημοτικού συμβουλίου και συμφωνήσαμε την αξία της διατήρησης της αυτοδιοικητικής ατζέντας.

Η παράταξή μας Θεσσαλονίκη Μαζί προάγει τις συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων στο πλαίσιο της απλής αναλογικής που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα εργαστεί ώστε να πετύχει.

Συζητήσαμε ακόμη τρέχοντα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς έχουμε βαθύτατη γνώση των ζητημάτων και έχουμε εργαστεί σκληρά για την υλοποίηση σημαντικών έργων στη Θεσσαλονίκη που θα πρέπει να ολοκληρωθούν.

Η ανάγκη να μη μείνουν πίσω τα έργα που δρομολογήσαμε και να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις, που μας υπαγορεύει η ίδια η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι αδήριτη και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε ώστε να ολοκληρωθούν.

Η Θεσσαλονίκη προχωράει Μαζί. Η Θεσσαλονίκη πάει μόνο μπροστά.

Η νέα διοίκηση του δήμου πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, τόσο στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και κυρίως στο νερό μέσω της μερικής δημοτικόποίησης της ΕΥΑΘ.

Η Θεσσαλονίκη χάρη στη δουλειά που κάναμε τα τελευταία χρόνια αποκτά τις κοινωνικές δομές και τις υποδομές ώστε να εξελιχθεί σε ευρωπαϊκή Μητρόπολη.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να αγωνιζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More