Συνελήφθη επιχειρηματίας στην Κω για διακίνηση αερίου γέλιου

Ένας 50χρονος επιχειρηματίας στην Κω συνελήφθη για διακίνηση συσκευασιών με «αέριο γέλιου» (μπαλόνια), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, λειτουργώντας κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, διέθετε προς πώληση σε πελάτες μπαλόνια που περιείχαν υποξείδιο του αζώτου. Κατασχέθηκαν τέσσερις αμπούλες με το «αέριο γέλιου», συσκευή διοχέτευσης και πλήθος μπαλονιών.

Όπως ανακοινώθηκε και σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καλύπτοντας όλο το φάσμα πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές του Νοτίου Αιγαίου, ώστε «να διατηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More