Συνελήφθη ληστής των χρηματοκιβωτίων μετά από καταδίωξη (ΦΩΤΟ)

Ένας σκληρός ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση που εισέβαλε σε πρατήρια υγρών καυσίμων και λήστευε χρηματοκιβώτια έπεσε στα χέρια της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής μετά από κινηματογραφική καταδίωξη σήμερα τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο.

Ο δράστης που λίγο μετά τις 4:30 είχε “μπουκάρει” σε βενζινάδικο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις από τους άνδρες της ΟΠΚΕ.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, του ζήτησαν να σταματήσει για να τον ελέγξουν και όταν ο δράστης πάτησε γκάζι ακολούθησε καταδίωξη. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί εφάρμοσαν σχέδιο δράσης που προβλέπει ειδικά βήματα έτσι ώστε οι ομάδες να συντονίζονται με σκοπό να εγκλωβίζουν τους δράστες. Και τελικά καταφέραν λίγη ώρα αργότερα να τον “μπλοκάρουν” στη συμβολή των οδών Φυλής και Ιάσμου στη Φυλής.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο κλεμμένο όχημα που επέβαινε όπως φαίνεται και από τη φωτό του protothema.gr βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο, μολότοφ, βαριοπούλα και συρματόσχοινο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More