Συνεχίζεται η έρευνα για να βρεθεί ο αγνοούμενος ψαράς στην Φθιώτιδα

Σε αδιέξοδο έχουν πέσει έως τώρα οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα της Σκάλας Αταλάντης, Αγίου Κωνσταντίνου και Στυλίδας στην Φθιώτιδα για τον εντοπισμό του 75χρόνου ψαρά. Ο οποίος αγνοείται από το Σάββατο, 16 Νοέμβρη, όπου είχε πάει στη θαλάσσια περιοχή της Σκάλας Αταλάντης για παραγάδι.

Σύμφωνα με το Lamiareport, στην πρώτη φάση των επιχειρήσεων που διενεργήθηκαν για τον εντοπισμό του πήραν μέρος τέσσερα περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τέσσερα αλιευτικά σκάφη, ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εθελοντική ομάδα Ε.Π.Ο.Μ.Ε.Α. Λοκρών από ξηράς. Επιπλέον διεξήχθη έρευνα από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του επαγγελματικού αλιευτικού καταδυτικού ΄΄ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Λ.Σ. 1757-Β”, καθώς και από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας με αρνητικά δυστυχώς αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι το αλιευτικό του σκάφος με το όνομα “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, εντοπίστηκε μεταξύ Λιβανατών και Σκάλας, μαζί με τα σύνεργά του, αλλά χωρίς ίχνος του 75χρονου.

Όπως ενημέρωσε ο Λιμενάρχης Στυλίδας, Στέφανος Καλαμίδας, οι έρευνες συνεχίζονται από ξηράς και από θαλάσσης και με νέα επιχείρηση της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, αλλά και με δύτη από επαγγελματικό οστρακοαλιευτικό από τον Άγιο Κων/νο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More