Συνταξιούχοι από τη Θεσσαλονίκη συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα μεταβούν συνταξιούχοι απ’ όλη τη Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο κατά των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τα αναδρομικά.

της Βιβής Κοτσαπουϊκίδου

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από μισό εκατομμύριο συνταξιούχοι προσμένοντας αναδρομικά από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

“Ξεκινάει ένας αγώνας για Κράτος Δικαίου και Ισονομίας. Για να σταματήσει ο εμπαιγμός των συνταξιούχων” αναφέρει σε ψήφισμα του το Μικρό Ενωτικό Ταξικό Συνταξιουχικό Κίνημα “Η Συσπείρωση”.

Την ίδια ώρα και η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών με ψήφισμα της, “απαιτεί την αποκατάσταση των συντάξεων και των δικαστικών λειτουργιών σε συμμόρφωση προς τις αποφάσεις των ανώτατων δικαστηρίων”.

Από τη Θεσσαλονίκη θα αποχωρήσουν σήμερα το βράδυ δύο λεωφορεία για Αθήνα, ενώ αρκετοί θα κατέβουν με τρένο και ΙΧ, για να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More