ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Εξόρμηση στελεχών σε Ξηροκρήνη και Πολίχνη

Περιοδεία-εξόρμηση στην Πολίχνη πραγματοποίησε χθες, η Ο.Μ. Παύλου Μελά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μοίρασαν υλικό και ενημέρωσαν τους πολίτες για το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι» το οποίο έχει επεξεργαστεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για έξοδο από την κρίση. Επισκέφθηκαν καταστήματα της περιοχής όπου συνομίλησαν με τους πολίτες και άκουσαν, κατέγραψαν και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετείχαν ο Γιάννης Αμανατίδης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, η συντονίστρια της Ο.Μ. Παύλου Μελά, Φωτεινή Παπαδοπούλου, καθώς και άλλα στελέχη και μέλη του κόμματος και της τοπικής Ο.Μ.

Περιοδεία-εξόρμηση στην περιοχή της Ξηροκρήνης πραγματοποίησε χθες, η Ο.Μ. Ξηροκρήνης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκοπός της εξόρμησης ήταν η επικοινωνία με τους πολίτες και η ενημέρωσή τους αναφορικά με το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι» το οποίο έχει επεξεργαστεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για έξοδο από την κρίση.

Τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν καταστήματα της περιοχής, συζήτησαν με τους ανθρώπους, άκουσαν, κατέγραψαν και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετείχαν ο Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, πρώην βουλευτής, η Δήμητρα Θωμά, νομαρχιακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, η συντονίστρια της Ο.Μ. Ξηροκρήνης, Λουκία Βότση, τε μέλη της γραμματείας Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κωτίδης και Μίλτος Οικονόμου, καθώς και άλλα στελέχη και μέλη του κόμματος και της τοπικής Ο.Μ.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More