Τέλος ο Βασίλης Παπαδρόσος από τον Alpha

Παρελθόν αποτελεί για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο Βασίλης Παπαδρόσος καθώς με απόφαση της διοίκησης βρίσκεται από σήμερα εκτός καναλιού.

Πριν από λίγες ώρες έληξε η συνεργασία του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Alpha, Βασίλη Παπαδρόσου με τον σταθμό.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο το πρωί από τον Alpha ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Παπαδρόσος σήμερα αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και δεν συμμετείχε στην σύσκεψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρώην διευθυντής ενημέρωσης του Alpha έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει τη Διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού του Νέου Φαλήρου στην θέση του Νίκου Φιλιππίδη ο οποίος απομακρύνθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ωστόσο ακόμη τα στελέχη του ΣΚΑΪ δεν επιβεβαιώνουν τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες καθώς όπως τονίζουν οι όποιες ανακοινώσεις εάν και εφόσον γίνουν θα πρέπει να ακολουθήσουν την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την λήξη συνεργασίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More