Τέλος ο Παπαθεοδώρου από τον ΠΑΟΚ: «Ευχαριστώ για την αγάπη»

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος όλα δείχνουν πως οδεύει προς την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε την οικογένεια του Δικεφάλου του Βορρά ευχαριστώντας για την αγάπη που δέχθηκε, ενώ και η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επίσης τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

«Μετά από δύο χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πορευτήκαμε μαζί έχοντας πάντα κοινούς στόχους και φιλοδοξίες. Κρατάω όλες τις όμορφες στιγμές, αλλά και τις δύσκολες, αυτές που μας έφεραν πιο κοντά και δημιούργησαν αληθινές ανθρώπινες σχέσεις.

Ευχαριστώ τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Νίκο Σταυρόπουλο, τον Τέλη Ζουρνατσίδη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Τους άμεσους συνεργάτες μου, το σταφ, αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία της ΚΑΕ για την αγάπη και την καλή συνεργασία που είχαμε. Τέλος, ένα ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας για την αγάπη, τον σεβασμό και την φιλοξενία τους σε εμένα αλλά και στην οικογένεια μου. Να είστε πάντα καλά» τόνισε στη δήλωσή του ο Παπαθεοδώρου.

«Εξαιρετικός προπονητής, σπουδαίος άνθρωπος»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής: «Ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Πριν από δύο χρόνια, ξεκινήσαμε την κοινή μας πορεία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Η αρχή ήταν δύσκολη. Μία σκληρή δοκιμασία για όλους και περισσότερο για τον ίδιο. Σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός παρκέ.

Αυτές οι δύσκολες στιγμές όμως ήταν που μας έφεραν πιο κοντά, ανέδειξαν τις αξίες όλων και μέσα από σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και επιμονή, φτάσαμε σε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να πάρουμε όλοι μας το μάξιμουμ από αυτή τη συνεργασία, που μετά από δύο γεμάτα χρόνια ολοκληρώνεται. Κρατάμε όλες τις έντονες στιγμές, τις οποίες ζήσαμε με πάθος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σε αυτά τα δύο χρόνια γνωρίσαμε έναν εξαιρετικό προπονητή, ένα σπουδαίο άνθρωπο και τώρα πια είμαστε σίγουροι ότι κάναμε ένα πολύ καλό φίλο. Ηλία Παπαθεοδώρου ευχαριστούμε για όλα».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More