Ταχιάος για το ψηφοδέλτιό του: Μπορεί να μην είναι «φίρμες» αλλά είναι «αστέρια»

Με το σύνθημα”όλοι μαζί για μια πόλη για όλους” παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος τους υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους της Ε’ κοινότητας, σε ανοιχτή εκδήλωση στο κινηματοθέατρο Κολοσσαίον.

“Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με δω σε οθόνη κινηματογράφου, αλλά να που συμβαίνουν και αυτά”, είπε μετά την προβολή ενός βίντεο που παρουσίασε ένα κομμάτι του προγραμματικού του σχεδίου.

Ο Νίκος Ταχιάος στην ομιλία του, εξήγησε γιατί ξεκίνησε την παρουσίαση των κοινοτικών υποψηφίων από την Ε’ κοινότητα. “Είναι η γειτονιά που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που πήγα σχολείο και που εργαζόμουν μέχρι πρόσφατα. Γνωρίζω κάθε γωνιά της, κάθε πρόβλημά της”, είπε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών της Ε’ κοινότητας, όπως οι ελλείψεις σε χώρους σχολικής στέγης, πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και βέβαια στα προβλήματα με την καθαριότητα, τις συγκοινωνίες και τους χώρους στάθμευσης .


Ο Νίκος Ταχιάος παρουσίασε προτάσεις προκειμένου ν’ αξιοποιηθεί η περιοχή Αλλατίνη την οποία χαρακτήρισε «μια μαύρη τρύπα» για την κοινότητα, σε συνδυασμό με τον θαλάσσιο μέτωπο και συγκεκριμένα τον Κελλάριο όρμο που σήμερα ρημάζει.

Όσον αφορά τις συγκοινωνίες, χαρακτήρισε «τριτοκοσμικές» τις υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα ο ΟΑΣΘ και πρότεινε να πάρουν «μητροπολιτικά» οι δήμοι την ευθύνη των συγκοινωνιών σε συνεργασία με ιδιώτες.

“Είμαι αυτός που θα σας υποσχεθεί τα λιγότερα, και αυτό γιατί δεν ξέρω τι έχω να διαχειριστώ και τον προυπολογισμό του δήμου. Έχω όμως ιδέες και τρόπο να φέρω τρίτους πόρους. Ένας άλλος λόγος είναι η απλή αναλογική των εκλογών”, είπε χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα “απάτη”.

“Το διακύβευμα αυτών των εκλογών, είναι να δώσουν οι πολίτες δύναμη στον επόμενο δήμαρχο, ώστε να μπορεί να διοικήσει. Η Θεσσαλονίκη μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ζητώ ισχυρή εντολή από τους πολίτες για να το καταφέρουμε”.

“Είμαι πολύ περήφανος για τους υποψηφίους που σας παρουσιάζω. Είναι αξιόλογοι άνθρωποι με διάθεση να βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα σας στα προβλήματα. Μπορεί να μην είναι «φίρμες» αλλά είναι «αστέρια». Είναι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν πραγματικό έργο και να γίνουν οι «φίρμες» της επόμενης γενιάς”, τόνισε ο κ Ταχιάος καλώντας στη σκηνή τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων που παρουσιάστηκαν σήμερα είναι τα εξής:

Ασπρούτσου Αναστασία, Δικηγόρος
Καϊλάρη Σουζάνα , Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Σταμούλη Κατερίνα, Οικονομολόγος – τραπεζικός

Οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι της Ε’ Κοινότητας που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

Αθανασιάδου Ελισάβετ, Νοσηλεύτρια
Βλαχοδημητράκος Κωνσταντίνος, Πολιτικός Μηχανικός
Διαμαντή Λένα, Αγρονόμος Τοπογράφος, Μηχανικός
Ιωαννίδου Μαρία, Δικηγόρος, καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Καλησπάθης Σπύρος, Μηχανικός
Κουκουλάς Αστέριος, Digital Marketing Manager, μαθηματικός
Κούλας Ευθύμιος, Φοιτητής Διεθνών κ Ευρωπαϊκών Σπουδών ΠΑ.ΜΑΚ.
Λαγιώτη Ιουλία, ψυχολόγος
Μαυρικάκης Σπύρος, Πολιτικός Μηχανικός
Μεραλίδου Ελένη, Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών
Πέννου Σόνια, Βοηθός βρεφονηπιοκόμος
Ρετζέπης Χρήστος, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής
Σαφαρίκα Σοφία, Επιχειρηματίας
Στάμου Δώρα, Συνταξιούχος Τραπεζικός
Τόσκα Ζωή, Χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων
Φαναριώτης Κωνσταντίνος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός Designer
Χρυσαφίδου Μάρθα, Αισθητικός

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More