Τα ζώδια που “φλερτάρουν” με την απόλυση αυτό το καλοκαίρι

Παλαιότερα οι άνθρωποι έφευγαν εύκολα από μια δουλειά που δεν τους άρεσε γιατί θα έβρισκαν εύκολα μια άλλη. Τώρα όμως που τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, οι περισσότεροι κάνουν υπομονή και υποχωρήσεις αρκετές φορές περισσότερες από όσες θα έπρεπε. Αυτά τα τρία ζώδια ωστόσο μάλλον έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό το καλοκαίρι να παραιτηθούν από την εργασία τους:

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι φιλότιμος και αποδοτικός στη δουλειά του, ενώ δέχεται να αναλάβει επιπλέον υποχρεώσεις ακόμη κι αν ξέρει ότι αυτό αγγίζει την εκμετάλλευση. Έτσι λοιπόν, απέκτησε στη δουλειά του ένα πολύ φορτισμένο πρόγραμμα και ταλαιπωρήθηκε αρκετά ενώ παράλληλα απογοητεύτηκε με το εργασιακό του περιβάλλον για εσωτερικούς λόγους. Όλα αυτά μαζί τον έχουν κάνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραιτηθεί και βασικά ο μόνος λόγος που δεν το κάνει είναι επειδή δεν έχει βρει κάτι άλλο. Μόλις ο Σκορπιός βρει που να πάει φεύγει νύχτα και πετάει και μαύρη πέτρα πίσω του.

Τοξότης

Ο Τοξότης γενικά βαριέται εύκολα και όταν ξενερώσει είναι για πάντα. Αυτά τον κάνουν έναν άνθρωπο και κατ επέκταση υπάλληλο που αλλάζει συχνά εργασιακά και όχι μόνο περιβάλλοντα. Όταν πάψει ο Τοξότης να περνάει κάπου καλά όταν πηγαίνει, απλά σταματάει να πηγαίνει. Επιπλέον επειδή είναι χαρισματικός υπάλληλος θέλει να του συμπεριφέρονται σαν έναν τέτοιο και όταν βλέπει ότι δεν απολαμβάνει το χειροκρότημα τότε απλώς πάει να το βρει. Και σε αντίθεση με το Σκορπιό φεύγει και χωρίς να έχει κλείσει την επόμενη δουλειά του, όπως φεύγει και από τις σχέσεις της χωρίς να έχει βρει τον επόμενο σύντροφο του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν τη φοβάται τη δουλειά και συνήθως είναι και το πρώτο όνομα στη μαρκίζα, αλλά επειδή είναι πρώτο όνομα θέλει να του συμπεριφέρονται και έτσι: Σε περίπτωση που δεν απολαμβάνει το αντίστοιχο pampering τότε βιδώνεται όπως όλοι οι σταρ και θέλει να φύγει να πάει να κάνει μια τουρνέ για να νιώσει την αγάπη του κοινού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να κάνει τουρνέ στα νησιά αφού προσφέρεται και η εποχή. Αυτός βέβαια φεύγει πιο δύσκολα από όλους γιατί σα βεντέτα που είναι συνήθως αφ’ενός του τα κάνουν τα χατήρια κι αφ’ετέρου τα up και τα down είναι στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Πηγή: marieclaire.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More