Τα μπέρδεψε ο Άδωνις στο Facebook: Αντί να «ταγκάρει» τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, «τάγκαρε» τον Παππά του Παναθηναϊκού

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των μετρ των social media στους κόλπους του κοινοβουλευτικού δυναμικού της χώρας, ωστόσο δικαιούται κι αυτός να κάνει λάθη.

Πολλώ δε μάλλον στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, που είχε πολλές σκοτούρες μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η ατάκα του περί πρώτης κατοικίας.

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook πριν από μερικές ημέρες, όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr, αντί να επισυνάψει (να κάνει tag, δηλαδή) το όνομα του Νίκου Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, παρέπεμψε στον λογαριασμό του Νίκου Παππά του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού!

Η εν λόγω ανάρτηση αφορούσε μία ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος μιλούσε για το ρίσκο που εμπεριέχει οποιαδήποτε επένδυση σε ακίνητα.

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης αφιέρωσε τα λεγόμενα του πρώην «τσάρου» της οικονομίας στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κώστα Ζαχαριάδη, που τον επέκριναν σφόδρα τις προηγούμενες ημέρες.

Απ’ όλους επέλεξε να επισυνάψει και τον Νίκο Παππά, όχι όμως αυτόν στον οποίο αναφερόταν…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More