Τα παιδικά χωριά SOS βράβευσαν τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα

Τα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, βράβευσαν τον Δικηγόρο Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Ντούγκα για την προσφορά και υποστήριξη στο έργο τους. Συγκεκριμένα, του απένειμαν τον τίτλο του «ΦΙΛΟΥ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ» για την ευαισθησία και την αγάπη του στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των παιδικών χωριών SOS Θεσσαλονίκης, ημέρα Δευτέρα 25 Μαΐου, με μία λιτή εκδήλωση, σύμφωνα πάντα με τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται λόγω του COVID-19.

Την απονομή πραγματοποίησε το μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος, κ. Σωκράτης Ουζούνογλου. Ο κ.Ντούγκας, φανερά συγκινημένος, δήλωσε την ειλικρινή αγάπη που νιώθει για όλα τα παιδιά του κόσμου και τον σεβασμό και αναγνώριση του για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Επίσης, δήλωσε, ότι η στήριξή του είναι δεδομένη και όσο περνάει από το χέρι του θα είναι πάντα δίπλα σε αυτά τα παιδιά και στο έργο που πραγματοποιούν τα Παιδικά Χωριά SOS. Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More