Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευθύμιος Θ. Φωτόπουλος

Eνόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών στο Δήμο Δέλτα, τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε η παράταξη «Μπροστά ο άνθρωπος, ψηλά ο τόπος!» . Σχετικά με το θέμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευθύμιος Θ. Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες του Δήμου μας, φίλους και μη, για την ενθουσιώδη υποδοχή της εκ νέου ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της παράταξής μας. Πράγματι, αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 πρέπει να συνεχιστεί. Για να μην ξαναγυρίσουμε στα ίδια. Για να συνεχίσει να ανεβαίνει ο τόπος μας όλο και ψηλότερα, να μην ξαναγίνει ο Δήμος Δέλτα τελευταίος τη τάξει. Για να ολοκληρωθούν έργα που βάλτωναν επί χρόνια και να συνεχιστούν τα νέα. Για να εξακολουθήσει ο Δήμος να νοιάζεται για τον πολίτη, για τα προβλήματα τη καθημερινότητας στο βαθμό των αρμοδιοτήτων και των φυσικών δυνατοτήτων του. Ο τόπος και οι δημότες δεν αντέχουν άλλους μαθητευόμενους μάγους και όψιμους αγωνιστές της αυτοδιοίκησης

Σήμερα ανακοινώνουμε τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου μας, που είναι ταυτόχρονα και μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας να ενώσουμε δυνάμεις!

Θέλω να πω ότι ακόμη περισσότερο από ό,τι το 2014 η σύνθεση του ψηφοδελτίου της παράταξής μας υπακούει με συνέπεια στα χαρακτηριστικά που δώσαμε εξαρχής, στα χαρακτηριστικά για τα οποία οι πολίτες μας τίμησαν με το 55%: εντιμότητα, εμπειρία, εργατικότητα. Πρόσωπα που συνδυάζουν τη φρεσκάδα των ιδεών με τη γνώση της λειτουργίας της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι του τόπου μας από το στίβο της εργασίας, είτε στους αγρούς είτε στην επιστήμη. Άνθρωποι της αγωνίας για το αποτέλεσμα, της ανησυχίας για το καλύτερο, της προόδου σε όποιον τομέα ανήκει ο καθένας. Όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του Δήμου Δέλτα, για το καλό των παιδιών μας!»

 

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΑΓΓΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΖΩΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΕΡΒΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΒΕΡΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΓΚΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΑΡΜΟΥΣΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΥΦΛΙΩΡΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΟΥΖΔΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΖΑΧΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΚΑΜΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΡΚΑΜΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΡΑΦΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΡΑΓΚΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΑΛΑΜΠΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΜΥΡΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΟΛΩΜΟΥ ΗΡΩ

ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΤΡΑΒΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΤΣΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΑΝΤΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More