Τα τρία ζώδια που θα ζήσουν έναν “καυτό” Αύγουστο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ζήσουν το φετινό καλοκαίρι πιο δυνατά από ποτέ, με την γοητεία τους και την διάθεσή τους να βρίσκονται στα ύψη.

Ζυγοί

Ετοιμάσου να ζήσεις ένα καυτό καυτό καυτό καλοκαίρι, θα δεις τα επίπεδα γοητείας σου να εκτοξεύεται, τη διάθεση σου να καλυτερεύει, την όρεξη σου να μεγαλώνει κοίτα να το ευχαριστηθείς αυτόν τον μήνα γιατί ο Σεπτέμβρης έρχεται και θα είναι και βαρύς.

Λέων

Έχεις γενέθλια, είναι ο μήνας σου. Νέες εμπειρίες, νέες αγάπες, όλα τα κάνεις από την αρχή, πιο σωστά, πιο δομημένα. Η φάση σου θα είναι προσκυνήστε το είδωλο. Ετοιμάσου για το πιο ανέμελο και τρελό καλοκαίρι σου. Η ευκαιρία σου για ευτυχία στέκεται ακριβώς μπροστά σου

Παρθένος

Ανήκεις στην λεγεώνα των ευνοημένων. Τίποτα δεν θα σε αγγίξει, όλα εσύ θα τα πειράξει και τίποτα δεν θα σου κουνηθεί. Είσαι στους τυχερούς του Αυγούστου και έχεις καλές πιθανότητες να ερωτευτείς, να γευτείς, να νιώσεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Τόλμα είναι η ώρα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More