“Της Κολάσεως”στο Θέατρο Αυλαία

Η θεατρική παράσταση «Της Κολάσεως» είναι μια κωμωδία με σύγχρονες εικόνες και συγκινησιακά στοιχεία, με καλόγριες, ιερόδουλες, με ανατρεπτικές εξελίξεις και ανεβαίνει στο Θέατρο Αυλαία από την Παρασκευή 13 έως και το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Με  έναν δεκαμελή θίασο αξιοπρόσεκτων καλλιτεχνών, σε κείμενο και σκηνοθεσία του δημοσιογράφου Λευτέρη Βουτσά, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Αυλαία, για έξι παραστάσεις. Μια ιστορία που μοιάζει με παραμύθι για μεγάλους ζωντανεύει στην σκηνή του Θεάτρου Αυλαία με τη μορφή μιας κωμωδίας πλούσιας σε συγκινησιακά στοιχεία και σύγχρονες εικόνες.

Η ανατρεπτική παράσταση “Της Κολάσεως” ακροβατεί ανάμεσα σε δύο κόσμους που μοιάζουν εξαιρετικά διαφορετικοί αλλά και εντυπωσιακά ίδιοι. Η νεαρή Θεονύμφη εγκαταλείπει την ημέρα της ενηλικίωσης της το μοναστήρι στο οποίο μεγάλωσε από παιδί και βάζει στόχο να γνωρίσει τον κόσμο και τις ηδονές του πιάνοντας δουλειά σ’ ένα πορνείο.

Στον αντίποδα, η ιερόδουλη Λίζα απαρνείται τα εγκόσμια και βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι την ημέρα που διαγνώνεται οροθετική. Η παράσταση δεν διστάζει να θίξει ζητήματα όπως η τυπολατρία, ο έρωτας, η διαφορετικότητα, η οικογένεια, η αφοσίωση κι όλα εκείνα με τα οποία θα καταπιανόταν ένα παραμύθι για μεγάλους, σ’ ένα διασκεδαστικό κείμενο γεμάτο ανατροπές που δεν παύει να εγείρει ερωτήματα.

Έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά και τις χορογραφίες της παράστασης έχει αναλάβει ο Μάριος Μιλτιάδου, νικητής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με την ομάδα House of Drama ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου χαρίζει την φωνή της σ’ έναν καθοριστικό για την έκβαση του έργου χαρακτήρα.

Συντελεστές Παράστασης:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λευτέρης Βουτσάς
Χορογραφία: Μάριος Μιλτιάδου
Ενδυματολογία: Φωτεινή Πολιτάκη
Αφίσα: Γιάννης Γαλάνης
Φιλική Συμμετοχή: Τόνια Σωτηροπούλου

Παίζουν:Μάριος Μιλτιάδου, Μαρία Μουτζίκη, Ειρήνη Μυλωνά,Ζωή Στέλλα Νικολάου, Ειρήνη Μπουντούκη, Σαμπρίνα Ρεκάρτ, Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, Σταμάτης  Χούλης, Καλλιόπη Λογγινίδου,Μαριαλένα Ξυδοπούλου.

Θέατρο Αυλαία(Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή),τηλ. 2310 230013

Ημέρες και ώρες παραστάσεως:
– Τετάρτη 11 Μαρτίου – 21:00
– Παρασκευή 13 Μαρτίου – 23:50
– Σάββατο 14 Μαρτίου – 23:50
– Τετάρτη 18 Μαρτίου – 21:00
– Παρασκευή 20 Μαρτίου – 23:50
– Σάββατο 21 Μαρτίου – 23:50

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More