Τη ΔΕΘ επισκέφτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Η πρόεδρος του κόμματος – κινήματος “Πλεύση Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφτηκε σήμερα τη ΔΕΘ, συζητώντας με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και τους εκθέτες των περιπτέρων.

Μέσα σε ένα κλίμα εγκάρδιο από τον κόσμο που την υποδέχτηκε, πραγματοποίησε περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ. Η κ. Κωνσταντοπούλου πέρασε από το περίπτερο του Τhesstoday.gr όπου και ευχήθηκε σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία.

Μάλιστα, η πρόεδρος του κόμματος – κινήματος “Πλεύση Ελευθερίας” μίλησε στο Thesstoday.gr και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Παντελάτο.

Σε καίρια ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη όπως τα θέματα των συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ – ΜΕΤΡΟ) δήλωσε: “Δυστυχώς μέχρι στιγμής η διαχείριση των θεμάτων της πόλης έπεσε σε πολύ κακά χέρια. Είναι πολύ σημαντικό οι Θεσσαλονικείς να διεκδικήσουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει και που τους αναλογεί”.

Για το πολιτικό σκηνικό μετά τις τελευταίες εκλογές η πρόεδρος επισήμανε ότι: “οι διεκδικήσεις, τα δίκια, τα δικαιώματα, ούτε τελειώνουν, ούτε εξαντλούνται όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου.Εμείς υπηρετούμε και τις διεκδικήσεις και τα δίκαια και τα δικαιώματα αυτού του λαού και αυτής της χώρας”.

Αύριο στις 13.30 η Πρόεδρος του κόμματος – κινήματος “Πλεύση Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More