Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας από τις Θεσπιές Βοιωτίας, αναφέρει το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε λίγο νωρίτερα στην δημοσιότητα

Σύμφωνα δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων Αγίας Σοφίας Κου Παπασάβα η μικρή Αλεξία είναι διασωληνωμένη και σε μερική καταστολή με την κατάσταση της να θεωρείται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Παράλληλα ο κος Παπασάβας διευκρίνισε πως η κίνηση της μικρής να σφίξει το χέρι της μητέρας της είναι αντανακλαστική και αποτελεί αντίδραση στα ερεθίσματα που δέχεται.

Νωρίτερα σήμερα το ιατρικό προσωπικό του Παίδων Αγία Σοφίας δοκίμασε να βγάλει για λίγο από το καθεστώς καταστολής την 8χρονη έπειτα από 12 ημέρες νοσηλείας και παρατήρησε κάποια πρώτα θετικά σημάδια.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πατέρας του κοριτσιού ο οποίος ανέφερε πως οι θεράποντες ιατροί την επαναφέρουν σταδιακά από την καταστολή.

Με δάκρυα χαράς, μεγάλη συγκίνηση και ανακούφιση η μητέρα της 8χρονης, από τις Θεσπιές Βοιωτίας, που δέχτηκε σφαίρα στο κρανίο την Κυριακή του Πάσχα ενώ έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της, εξέφρασε πως επιτέλους ακούστηκαν οι προσευχές της οικογένειας.

Πηγή: skai.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More