Τι είπαν μέσω τηλεδιάσκεψης Κ. Σακελλαροπούλου και Γ. Αγγελοπούλου;

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, εν όψει και της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”, ανέλυσε τους στόχους της Επιτροπής που εστιάζονται όχι μόνο στην Επανάσταση του 1821, αλλά και στην εξέλιξη του ελληνικού κράτους τα τελευταία 200 χρόνια.

Παρουσίασε επίσης τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει η προσπάθειά της και ζήτησε τη στήριξη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο έργο της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την υποστήριξη της πολιτείας και του συνόλου των Ελλήνων για έναν δημιουργικό εορτασμό της κορυφαίας αυτής επετείου.

Τόνισε, τέλος, ότι οι δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, μαζί με όλον τον πλανήτη, μπορούν να δώσουν μια διαφορετική ώθηση στην προσπάθεια της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για να κινητοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More