Τι λέει ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό για τα γκράφιτι στα βαγόνια

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννη Μυλόπουλο, η ανάδοχος εταιρεία είναι επιφορτισμένη με την προστασία του αμαξοστασίου της Πυλαίας, στο οποίο βρίσκεται από τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ο πρώτος συρμός του μετρό Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στο περιστατικό του βανδαλισμού των βαγονιών του συρμού με γκράφιτι ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ τόνισε πως η ανάδοχος εταιρεία έχει αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία security την φύλαξη του αμαξοστασίου και του συρμού ενώ σημείωσε πως έχουν δοθεί εντολές στην ανάδοχο εταιρεία για άμεση αποκατάσταση των βαγονιών αλλά και ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας.

Να θυμίσουμε πως ο πρώτος συρμός αποτελείται από τέσσερα βαγόνια και έφτασε στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας στις 5.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το πρωί της Πέμπτης έγιναν τα αποκαλυπτήριά του, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More