Τι λέει ο Σ. Χαλιαμπάλιας για τον αποκλεισμό του από τις εκλογές

Την πικρία του για την οριστική απόρριψη της συμμετοχής του συνδυασμού “Γίνεται, μπορούμε” στις επερχόμενες εκλογές από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, εκφράζει μέσω ανάρτησης στο facebook, ο επικεφαλής της παράταξης, Σάββας Χαλιαμπάλιας.

Το πρωί της Τρίτης, ο κ. Χαλιαμπάλιας, όπως και οι άλλοι δύο συνδυασμοί (Ελληνική Αυγή, Ενωμένοι Μακεδόνες) που απορρίφθηκαν κατά τον έλεγχο του φακέλου που κατέθεσαν για τη συμμετοχή τους στις εκλογές, έκαναν ένσταση, τονίζοντας όλοι πως η μη ρητή αναγραφή των δυο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων για τη δημοτική ενότητα της Τριανδρίας, ήταν εκ παραδρομής.

Ο κ. Χαλιαμπάλιας στην ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων πως παρόλο που δεν μπορούν να διεκδικήσουν το δήμο σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αυτός και οι συνεργάτες του παραμένουν ενωμένοι και δυνατοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη απογοήτευση, πικρία αλλά και αγανάκτηση, είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε στους συμπολίτες μας πως ο συνδυασμός μας #Γίνεται_Μπορούμε, αποσύρεται οριστικά από τις επερχόμενες εκλογές.

Παρά την καθαρά τυπική και όχι ουσιαστική φύση του κωλύματος που προέκυψε και παρόλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και διευκρινίσεις από μέρους μας, η ένστασή μας ΔΕΝ έγινε δεκτή και έτσι η αρχική απόφαση ακύρωσης της υποψηφιότητάς μας από το Πρωτοδικείο παραμένει σε ισχύ.

Φυσικά δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά για αυτό που συνέβη.
Ένα κύριο ερώτημα -που δεν θα απαντηθεί ποτέ- είναι το γιατί κατά την αρχική κατάθεση των εγγράφων με τα ονόματα των μελών του συνδυασμού μας, δεν επισημάνθηκε ποτέ και από κανέναν “αρμόδιο”, το λεπτό αλλά καταδικαστικό εν τέλει για εμάς ζήτημα του επακριβους προσδιορισμού των υποψηφίων της Τριανδρίας, από τα συνολικά μέλη της λίστα μας.
Αντίθετα βέβαια, μας έγιναν ένα σωρό άλλες επισημάνσεις και υποδείξεις… Παραδείγματος χάριν, ως προς το πως πρέπει να περιγραφεί με σωστότερα λόγια το λογότυπό μας (τα ακριβή χρώματα κλπ) ή να μας ζητηθούν πολλάκις επιπλέον έγγραφα για διάφορα από τα μέλη μας, ώστε ο φάκελός μας να θεωρηθεί “πλήρης”…

Παρά τα αρνητικά συναισθήματα της στιγμής, σας διαβεβαιώνουμε πως ο συνδυασμος “ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ όπως πολλοί θα ήθελαν!
Βλέπετε, μπήκαμε σε “ξενα χωράφια”, ξενίσαμε. Το νιώσαμε αυτό από την αρχή ως και σήμερα.

Ο ανεξάρτητος, ακομμάτιστος συνδυασμός μας, με αρχηγό τον Σάββα Χαλιαμπάλια, έχει πλέον φωνή όμως. Και η φωνή αυτή για την Θεσσαλονίκη, δεν θα σωπάσει!

Ήρθαμε για να μείνουμε και λέμε σε όσους ενοχλήσαμε πως… οψόμεθα εις Φιλίππους.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημότες της Θεσσαλονίκης που άκουσαν τις προτάσεις μας, όλους εκείνους που συμμετείχαν με εποικοδομητικά σχόλια και μηνύματα στην σελίδα μας, εκείνους που ήρθαν στο εκλογικό μας κέντρο και γνωριστήκαμε από κοντά και όλους όσους μας στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και με έναν καλό λόγο!

Να είστε όλοι σίγουροι πως από οποιοδήποτε μετερίζι βρισκόμαστε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό της πόλης μας!

Ο αγώνας #συνεχίζεται! Για την #Θεσσαλονίκη μας!

#Σάββας_Χαλιαμπάλιας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More