Τι να φορέσεις για να ταιριάζεις με τον σύντροφο σου

Η επιλογή του outfit είναι δύσκολη υπόθεση, πόσο μάλλον εάν θέλεις να ταιριάζεις με την επιλογή του συντρόφου σου. Τα ζευγάρια που ντύνονται με την ίδια στυλιστική ματιά ή είναι matchy matchy έχουν κερδίσει μια θέση στη καρδιά μας. Και ενώ επιμένουμε στην άποψη ότι ο καθένας έχει το στυλ του, σε αυτή την περίπτωση βάζουμε άνω τελεία. Για πρωί ή βράδυ τα παρακάτω outfits είναι οι καλύτερες επιλογές που βρήκαμε για είστε το πιο fashion ζευγάρι, δίχως να δείχνετε… ίδιοι.

1. Στάσου υπέρ της μονοχρωμίας

Απλή και safe η επιλογή του μαύρου και οποιαδήποτε μονοχρωμίας, που είναι τόσο κλασική και κομψή χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Το κοστούμι είναι ένα ακόμα fashion tip που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σου γιατί είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις και για τα δύο φύλα.

2. Φόρα το ίδιο ρούχο σε διαφορετικό χρώμα

Τα φλούο ζιβάγκο είναι το must trend για ακόμα μια σεζόν προσθέτοντας ακόμα μια ιδέα για κοινή στυλιστική εμφάνιση με το σύντροφό σου. Η γενική ιδέα, που πρέπει να κρατήσεις, είναι ότι μπορείς να φορέσεις το ίδιο ρούχο παίζοντας με διάφορα χρώματα.

3. Συνδύασε διάφορα στυλ

Αγαπάμε τον συνδυασμό διάφορων στυλ και πόσο μάλλον εάν γίνεται εις διπλούν. Μπορείς να συνδυάσεις ρομαντικό με φλοράλ, preppy με vintage, sexy με rock ή ethnic με boho για παράδειγμα.

4. Επίλεξε την ίδια χρωματική παλέτα

Εάν θέλεις μια ακόμα ασφαλή επιλογή που θα φαίνεται εντελώς ανεπιτήδευτο το στυλ που φοράς με τον αγαπημένο σου είναι ο συνδυασμός ρούχων ίδιας χρωματική παλέτας. Έτσι οι δύο θα κρατήσετε τις προσωπικές σας επιλογές στα ρούχα, αλλά θα παραμείνετε « ταιριαστοί ».

Πηγή: marieclaire.gr

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More