Τι συμφώνησαν Τζιτζικώστας-Ζέρβας για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Θερμά υποδέχτηκε το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ρεπορτάζ: Κική Τσάνη

Τον κ. Ζέρβα συνόδευσαν οι Χάρης Αηδονόπουλος, Μάκης Κυριζίδης και Πέτρος Λεκάκης, οι οποίοι συνομίλησαν με τον περιφερειάρχη για περίπου μια ώρα.

Στη συνέχεια ο νεοεκλεγείς δήμαρχος και ο εκ νέου εκλεγμένος περιφερειάρχης, συνομίλησαν για λίγη ώρα μόνοι τους.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αφού τους καλωσόρισε, συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για την ανατροπή που πέτυχε.

Αμέσως μετά, έπειτα και την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε: “Υποδέχτηκα με χαρά τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης που θα αναλάβει καθήκοντα από τον Σεπτέμβρη. Συζητήσαμε μια σειρά από θέματα που αφορούν στην αρμοδιότητα της ΠΚΜ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, είδαμε θέματα που αφορούν την Θεσσαλονίκη και δεν έχουν δοθεί ακόμα λύσεις, συζητήσαμε για τις επεμβάσεις που θα κάνουμε στο αστικό περιβάλλον του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μελετήσαμε για το πως θα αξιοποιήσουμε καλύτερα τα Ευρωπαϊκά κονδύλια, καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης έμεινε πίσω τα τελευταία χρόνια. Είμαστε δίπλα στην νέα διοίκηση. Να φροντίσουμε η Θεσσαλονίκη να γίνει μια πόλη πιο καθαρή και λειτουργική. Από τον Σεπτέμβριο θα σας παρουσιάσουμε κοινές δράσεις μας, είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των κατοίκων της πόλης. Θα συνεργαστώ και με τους 38 δημάρχους της Περιφέρειάς μας”.

Δείτε αναλυτικότερα όλα όσα είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας:

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μεταξύ άλλων τόνισε: “Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη για την φιλοξενία, η εμπειρία που έχει είναι κομμάτι μιας συνεργασίας που βρίσκεται σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε. Να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ, ούτε μία μέρα. Είναι αυτά που μπορούν και θα γίνουν. Από το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν να υλοποιούνται όλα. Στόχος είναι τα επόμενα 4 χρόνια η Θεσσαλονίκη να έχει μια διαφορετική εικόνα σε όλους τους τομείς. Μας περιμένει δουλεία, αυτά τα 4 χρόνια θα είναι χρόνια ικανοποίησης για τους πολίτες”.

Ακούστε αναλυτικότερα όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας:

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More