Τομ Χανκς: Έπειτα από δύο εβδομάδες αισθανόμαστε καλύτερα

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον νιώθουν καλύτερα ύστερα από δύο εβδομάδες από την ημέρα που διαγνώστηκαν με τον κορωνοϊό και άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα.

Με νέα ανάρτησή του ο ηθοποιός την Κυριακή το βράδυ δίνει μήνυμα προς όλους να προσέχουν και θα είναι κάτι που θα περάσει.

Τόνισε ότι είναι σημαντικό να μείνουν σπίτι για να βοηθήσουν να σταματήσει η πανδημία. “Το να μένεις απομονωμένος στο σπίτι δουλεύει κάπως έτσι: δεν το κολλάς σε κανέναν – δεν σε κολλάει κανένας. Κοινή λογική έτσι; Θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα αλλά αν φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, αν βοηθάμε όπου μπορούμε και αφήσουμε κάποιες ανέσεις και πολυτέλειες… και αυτό θα περάσει. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε” ανέφερε ο Χανκς.

ΟΤομ Χανκς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία για την προπαραγωγή της ταινίας του για τον Έλβις Πρίσλεϊ. Το ίδιο και η σύζυγος του. Η ταινία έχει μπει “στον πάγο” μέχρι να ξεπεραστεί η πανδημία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More