Τον αποκλεισμό της Χ.Α. από τα δημοτικά μέσα αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Την απόφαση του αποκλεισμού της προβολής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή” από τα δημοτικά μέσα, έλαβε το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Η πρόταση έγινε από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι ο αποκλεισμός πρέπει να περιλαμβάνει τόσο τα δημοτικά ΜΜΕ όσο και την παραχώρηση δημόσιων χώρων ενόψει των εκλογών.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά την τοποθέτηση του επί του θέματος ανέφερε χαρακτηριστικά πως “η Χρυσή Αυγή είναι αντιδημοκρατικό και ναζιστικό κόμμα. Με αυτή λογική δεν πρέπει να τους δώσουμε βήμα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι εκτός κοινωνίας”. Μάλιστα, απευθυνόμενος στον επικεφαλής της παράταξης και πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, είπε “με αυτή λογική, πάτε άλλου”.

“Θα φύγετε εσείς και θα μείνουμε εμείς”, απάντησε ο κ.Ματθαιόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα διεκδικήσει το δικαίωμα τους να μιλήσει δημόσια στον ελληνικό λαό.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More