Τον λήστεψαν 30 φορές και επικήρυξε τους ληστές με 10.000 ευρώ!

Με το ποσό των 10.000 ευρώ σε όποιον του εξασφαλίσει πληροφορίες σχετικά με τα άτομα που εισέβαλαν στην επιχείρηση με τροχόσπιτα που διατηρεί στην περιοχή της Μάνδρας, δίνει ο Γιάννης Παπαφιλιπόπουλος.

Ο επιχειρηματίας, έχει πέσει θύμα  ληστών τουλάχιστον 30 φορές, με την τελευταία να είναι η σταγόνα που έκανε το ποτήρι της οργής του να ξεχειλίσει. Οι κακοποιοί πραγματοποίησαν πραγματικό πλιάτσικο στην επιχείρησή του, αφαιρώντας 20 μπαταρίες φωτοβολταϊκών με την αξία της κάθε μιας, να ανέρχεται στα  700-800 ευρώ καθώς επίσης και εργαλεία.

Με μια πρώτη εκτίμηση, η ζημιά που του προκάλεσαν ανέρχεται στις 50.000 ευρώ. Οι αδίστακτοι διαρρήκτες  προκάλεσαν φθορές σε δέκα οχήματα, ενώ αφαίρεσαν τα κλειδιά από τρία τροχόσπιτα.

Όπως δηλώνει από σήμερα το βράδυ κιόλας, θα ξεκινήσει να προστατεύει την επιχείρηση μαζί με τον γιο του και τους γαμπρούς του, έχοντας στα χέρια την καραμπίνα τους. Όσο και αν μοιάζει απίστευτο η αστυνομία προέτρεψε τον κύριο Παπαφιλιπόπουλο να απευθυνθεί για την φύλαξη του χώρου σε εταιρία σεκιούριτι! Όπως δηλώνει « μου λένε στην ασφάλεια, μην κάτσετε εσείς κύριε, πάρτε μια εταιρία σεκιούριτι να έρθει να φυλάει το χώρο σας.

Μου είπε να βάλουμε ένα σεκιούριτι να κάθεται εδώ το βράδυ να φυλάει». Οι θρασύτατοι ληστές εκτός όλων των άλλων έκλεψαν ακόμη και μια συλλογή με αμάξια μινιατούρες, ακόμη  και ένα τσουβάλι με σκυλοτροφή.

Πηγή: newpost

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More