Τον χτύπησαν με γκλοπ και ρόπαλο και τον μαχαίρωσαν

Σοκαριστική εξέλιξη είχε μία διένεξη 4 ατόμων χθες τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο στην πόλη της Ρόδου. Αποτέλεσμα του καυγά ήταν ένας 37χρονος από τη Βουλγαρία να πέσει νεκρός μετά από χτυπήματα με γκλοπ, ρόπαλο αλλά και μαχαιριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους τα τέσσερα άτομα. Πρόκειται για ένα 53χρονο Έλληνα και έναν Ουκρανό που επιτέθηκαν σε έναν Βούλγαρο και έναν Πολωνό.

Ο καβγάς ξεκίνησε από την οδό Λέοντος στο Νιοχώρι στη Ρόδο. Εκεί, έπειτα από λογομαχία, έπεσαν και γροθιές. Από το σημείο έφυγε ο 53χρονος Έλληνας, μαζί με τον φίλο του και όταν επέστρεψαν, κρατούσαν ο πρώτος ένα γκλοπ και ρόπαλο και ο δεύτερος (Ουκρανός) ένα μαχαίρι.

Ο 37χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να φύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Πολωνός φίλος του, που δέχθηκε κι αυτός πολλά χτυπήματα από τον 53χρονο Έλληνα, κατάφερε να ξεφύγει προς την οδό Γρίβα, όπου και κρύφτηκε.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον λόγο της διένεξης. Η αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε έφθασε στο σημείο και κυνήγησε τους δύο δράστες (τον 53χρονο Έλληνα και τον Ουκρανό) τους εντόπισε τους αφόπλισε και τους συνέλαβε.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Έγκλημα για ασήμαντη αφορμή;
Πάντως το έγκλημα σύμφωνα με το dimokratiki.gr έγινε για εντελώς ασήμαντη αφορμή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας και ο Ουκρανός είναι χρήστες ναρκωτικών, οι οποίοι περνώντας έξω από mini market συνάντησαν τους άλλους δύο να καταναλώνουν αλκοόλ και οι οποίοι τους απείλησαν να μην πλησιάσουν.

Έγινε μια πρώτη συμπλοκή, ο Έλληνας και ο Ουκρανός έφυγαν, αλλά επέστρεψαν κρατώντας ρόπαλα. Σ’ αυτή την δεύτερη συμπλοκή, ο Έλληνας καταφέρνει χτυπήματα με ρόπαλο εναντίον του Βούλγαρου, ενώ ο Ουκρανός έβγαλε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με το οποίο τον έπληξε στο πόδι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More