Τους έταζε αιώνια ζωή στον… Παράδεισο και έπαιρνε τις συντάξεις τους

Μεγάλη απάτη είχε στήσει εις βάρος τριών γυναικών ένας 27χρονος Έλληνας. Γιαγιά, κόρη και εγγονή από τη Νέα Ιωνία, οι οποίες ζουν σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας έπεσαν θύματά του. Κατάφερε να πείσει τη μία εξ αυτών να του χαρίσει τις συντάξεις και το υπόλοιπο οικογενειακό τους εισόδημα, «τάζοντας» της την αιώνια… ζωή στον παράδεισο.

Η σοκαριστική αυτή ιστορία, σε βάρος τριών γυναικών, ηλικίας 80, 55 και 35 ετών, αποκαλύφθηκε χάρη στο ενδιαφέρον των γειτόνων τους που φροντίζουν όπως μπορούν για την επιβίωση τους και οι οποίοι κατήγγειλαν στην Εισαγγελία Βόλου ότι ο 27χρονος αποσπά από τη μητέρα μεγάλα χρηματικά ποσά, κατορθώνοντας να την πείσει ότι η «ψυχή της θα πάει στον παράδεισο» και ενώ στο σπίτι δεν υπάρχει ούτε ρεύμα, ούτε νερό, παρότι τα εισοδήματα αγγίζουν τα 2.000 – 3.000 ευρώ και για τη διατροφή τους φροντίζει η γειτονιά.

Αμέσως μετά την καταγγελία ξεκίνησαν οι διαδικασίες ψυχιατρικής αξιολόγησης της κατάστασης των τριών γυναικών και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η μία από αυτές ακούσια να μεταφερθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Θα οριστεί επίσης διαχειριστής των χρημάτων τους και με την ολοκλήρωση της έρευνας υπάρχει ενδεχόμενο να ασκηθεί στον 27χρονο δίωξη για απάτη.

Πηγή: volosday.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More