Το «αντίο» του Καλάθη στον Παναθηναϊκό: «Για πάντα πράσινος»

Με ένα συγκινητικό post στο Instagram, ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης αποχαιρετά τους «πράσινους».

Ο γκαρντ ευχαρίστησε προσωπικά την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ ανέφερε πως η ζωή και καρδιά του θα είναι για πάντα.. πράσινη, μετά από 8 χρόνια στην ομάδα.

Το μήνυμα του Καλάθη στο Instagram:

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Αρχικά και πιο πολύ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την ευκαιρία που μου έδωσε και πίστεψε σε μένα. Αυτές οι οκτώ σεζόν ήταν αξέχαστες και χωρίς εκείνους τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου επίσης!

Έχτισα φιλίες με εσάς για το υπόλοιπο της ζωής μου! Η Θύρα 13 και όλοι οι οπαδοί είστε οι καλύτεροι της Ευρώπης και σας ευχαριστώ για την στήριξή σας. Προσπάθησα να δώσω τα πάντα που είχα μέσα από την καρδιά μου, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που μου επιφυλάσσει το μέλλον! Αλλά, μία φορά πράσινος, για πάντα πράσινος!».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More